Ons verhaal

Het was altijd mijn droom om een eigen zaak te beginnen, maar nooit gedacht dat ik de kans zou krijgen. Na een carrière van meer dan 25 jaar in het nachtleven en een extra duwtje van Mira & de kids, hebben we samen de stap gezet. Toen we vernamen dat het voormalig “Klein risico” te koop stond, hebben we dan ook geen minuut getwijfeld.

 

Na maandenlange renovatie zijn we er in geslaagd om een leuke & huiselijke sfeer te creëren. Zowel oud als jong voelt zich hier welkom. We bieden een huisbereid en versgemaakt assortiment van hapjes aan. Gaande van bordje ham, spaghetti, verse garnaalkroketten tot ons befaamde tapasplank “Alainprovist”. Dit alles neemt Mira voor haar rekening, terwijl je mij altijd achter de toog kan vinden. Tevens hebben we een 50-tal bieren waarvan 8 van t’vat, verzorgde koffie’s, aperitieven, gin’s, . . .

 

Je zou misschien denken dat mijn familienaam ‘Provist’ is, maar het is een woordspeling van het franse à l’improviste wat betekend: Onverwachts, zomaar langskomen, onaangekondigd, zo spontaan . . .Vandaar dat de uitspraak idem is en toepasselijk met mijn voornaam Alain.

 

In ons logo staan er 3 sterretjes die verwijzen naar onze kinderen: Apollonia, Léon en César. We heten jullie dan ook van harte welkom samen met ons top-team om er een gezellige tijd te beleven.

Vele groetjes Alain, Mira en ons team